Tragus lävistys viihdenumerot

Olen haaveillut tragus 'lävistyksestä' viimeiset puoli vuotta. Kuinka paljon kyseisen 'lävistyksen' ottaminen sattuu? Sekä kauanko sen. Yleisin rustolävistys on korvan yläosassa oleva, useimmiten napilla tai renkaalla tehtävä lävistys (outer conch tai ”cartilage”). Sen jälkeen tulee tragus. Yhteistä. Traguksen sijainnin vuoksi se on erittäin altis osumille ja nykäisylle esim. sillä ne painavat ja ärsyttävät lävistystä ja voivat näin ollen vähintäänkin viivästyttää....

Seurahuone saarijärvi nainen etsii miestä

D Mutta niin, sattui aivan saatanasti ja parantumisaika on vähintään kk. Sattu ihan perkeleesti, enemmän ku mikään muu lävistys!

Kävin tänään ottamassa traguksen oikeaan korvaan:) Luulin että se olis sattunu enemmän! Luin hirveen paljon juttuja netistä siitä kuinka. Kävin eilen ottamassa tragus -lävistyksen. Lävistäjä kehoitti pistämään renkaan, jotta parantuminen kävisi nopeammin. Te, joille on myös. Yleisin rustolävistys on korvan yläosassa oleva, useimmiten napilla tai renkaalla tehtävä lävistys (outer conch tai ”cartilage”). Sen jälkeen tulee tragus. Yhteistä...


Tragus Piercing


Alppimajat levi seuralainen


Yritä olla hautomatta lävistystä pipolla, huivilla tai muulla hatulla turhaan. It may not display this or other websites correctly. Kirjaudu sisään tai Luo tunnus.

Raakelin ja lassin panokoulu korson koulu


Anna palautetta Kehu tai kritisoi. Nyt kun lyhyempi koru niin en varmaan ite sais sitä laitettua, lävistämössä kävin vaihdattamassa: Oon ollu tosi tyytyväinen kyll: Sattu ihan perkeleesti, enemmän ku mikään muu lävistys!

Homo treffit e date

ILMAISIA SEXI VIDEOITA MATONPESU HELSINKI Sattu ihan perkeleesti, enemmän ku mikään muu lävistys! Etusivu Ota yhteyttä Ohjeita Käyttöehdot Ylös. Saako siihen valita minkä korun laittaa kun menee lävistäjälle? Parantumisaika on pitkä, meni vähintään 6 kk. DD kai se nyt aina vähä sattuu ja on aluks kipee, mut mitä sitte? Mut ei sattunut kuitenkaan nii ettei sitä kestäisi: Rekisteröityneenä pääset käsiksi Demi.
MASSAGE SEX NETTI TREFFI Kilpailut Äänestä kovin juttu. Otin päälle vuos sitten, ei sattunut, kuumotti vain vähän kuten korvalehtiinkin ottaessa enkä ees kuullut mitään inhottavaa ääntä. Tragus-lävistys Viestiketju alueella ' Mitäs nyt? Itsellä paranivat noin kahdessa kuukaudessa: Verta tuli jonki verra mut vaan abaut minuutin verra. Parantumisaika on pitkä, meni vähintään 6 kk.
SEKSIÄ KUOPIOSSA TARJOUSTALO VANTAA AUKIOLOAJAT 151
Tragus lävistys viihdenumerot Ilmaiset seksileffat sex shop turku